Call us on
Pokliči nas na +386 5 640 4040 Modern Dental Studio

Zobozdravnik – vse storitve

Družinsko zobozdravstvo Matanić – 35 let izkušenj posvečanja pacientom v Izoli.

Verjamemo, da mora zobozdravnik postati najprej vaš prijatelj. Gradimo na dobrem odnosu s pacienti, želimo, da se k zobozdravniku vrnete z veseljem in brez strahu.

Delujemo v skladu z našimi vrednotami:

  • strokovnost,
  • osredotočenost,
  • prijaznost in
  • timsko delo.

V Zobozdravstveni ordinaciji Matanić izvajamo tako koncesijsko kot samoplačniško zobozdravstvo, delamo pa tudi kot dežurna zobna ordinacija. Skrbimo za to, da se v čakalnici počutite udobno in hkrati čim manj čakate na pregled.

V naši ordinaciji zaposlujemo zobozdravnika, higienika, asistenta in receptorko. Skupaj bomo poskrbeli za vaše zadovoljstvo in lep nasmeh. Opravljamo tudi storitve estetskega zobozdravstva, saj je Vaše dobro počutje v veliki meri odvisno od zdravega nasmeha.

Želimo si, da bi od zobozdravnika odšli nasmejani, zato uporabljamo le nadstandardno tehnologijo in materiale. Izvajamo posege z vsemi vrstami anestezije, tako je zdravljene popolnoma brezbolečinsko.

Zobozdravniki bomo vedno na razpolago za vaša vprašanja. Jasno vam bomo razložili kaj se bo med posegom dogajalo in kako za zobovje skrbeti po posegu. V Zobozdravstveni ordinaciji Matanić si želimo deliti izkušnje in nasvete, saj mora dober zobozdravnik vedno poskrbeti za preventivno zdravljenje svojih pacientov.

V naši zobozdravstveni ordinaciji imamo veliko tujih pacientov. Mnogi izmed teh prihajajo iz Italije, saj je Zobozdravstvo Matanić tam zelo cenjeno. V ordinaciji poslujemo tudi v hrvaškem, italijanskem, angleškem in nemškem jeziku, saj verjamemo, da mora zobozdravnik biti vsestranski.

Poleg rednih pregledov in posegov, se v Zobozdravstveni ordinaciji Matanić ukvarjamo tudi z dentalnim turizmom. Pri daljših posegih poskrbimo za brezplačno nastanitev in prevoz naših pacientov.

Zobozdravniki bomo vedno skušali prilagoditi terapijo vašim željam in zmožnostim. Za posege višjega cenovnega razreda (nad 2000 evrov) vam ponujamo posebej prilagojeno financiranje s partnersko banko, ki ga uredimo kar v ordinaciji.

V Zobozdravstveni ordinaciji Matanić je zobozdravnik vaš prijatelj!