Call us on
Pokliči nas na +386 5 640 4040 Modern Dental Studio

O nas

Zobozdravstvo Matanić smo prijazno družinsko koncesijsko in samoplačniško zobozdravstvo na Obali z bogatimi, 35-letnimi izkušnjami. Ordinacijo imamo tako v Izoli, kot na Krku, kjer izvajamo tudi dentalni turizem.

Zobozdravniki se skrbno posvetimo vsakemu primeru in pacientu ter poskrbimo, da boste od nas odšli brez bolečin, nasmejani in brez strahu pred novim obiskom. Resnično si želimo, da bi bila vsaka vaša izkušnja pri nas čim prijetnejša in skrbimo, da se boste dobro počutili že ob vstopu v ordinacijo. Ponujamo:

  • prijazno in skrbno osebje,
  • svetlo, čisto, udobno, mirno in moderno opremljeno ordinacijo,
  • različne možnosti krajšanja časa čakanja na sprejem pri zobozdravniku – časopise in revije, moderen televizijski sprejemnik in brezplačno povezavo s spletom (WiFi).

Strokovno storitev vam zagotavljamo z:

  • znanjem in izkušnjami;
  • sodobno nadstandardno tehnološko opremo;
  • najkvalitetnejšimi materiali;
  • celostnim, vsakemu pacientu prilagojenim osebnim pristopom.

Seznanili vas bomo z vsem, kar bo zobozdravnik počel v vaših ustih. S prijaznostjo našega osebja bomo vaš obisk pri zobozdravniku spremenili v prijetno doživetje.

Osebje je namreč naše zrcalo. V svoji strokovni ekipi imamo zobozdravnika, higienika, asistenta in receptorko. Pomembno je, da redno vlagamo v izobraževanje zaposlenih. Prav vsi smo zavezani k skupnemu cilju: Vaše zadovoljstvo ter zdrav in lep nasmeh. Menimo, da lahko zobozdravnik postane vaš prijatelj, saj razumevanje in skrb za pacienta peljeta v dober dolgoročni odnos.

Skrbimo tako za preventivo kot tudi za zdravljenje, ko težave že nastopijo. Zobozdravniki vedno poiščemo rešitev, ki je v danem trenutku najboljša in za vas najracionalnejša. Vse to opravimo brez bolečin. Lep in samozavesten nasmeh odpre prav vsaka vrata, zato vam seveda nudimo tudi vse storitve s področja estetskega zobozdravstva. Dosegljivi smo tudi izven običajnega delovnega časa, saj delamo tudi kot dežurna zobna ordinacija.

Prvi obisk s pregledom, načrtom terapije in pripravo predračuna opravimo brezplačno. Pri vseh plačilih smo izjemno prilagodljivi. Pri posegih višjega cenovnega razreda (nad 2000 evrov) pa vam uredimo financiranje s pomočjo partnerske banke kar v naši zobozdravstveni ordinaciji. V primerih daljšega zdravljenja poskrbimo za brezplačno bivanje in prevoz naših pacientov.

Tako doma kot v tujini imamo paciente, ki se zanašajo na nas. V italijanskih medijih smo prepoznavni kot zaupanja vredno zobozdravstvo. Že dolga leta imamo veliko število rednih pacientov iz Italije, ki cenijo naše zobozdravstvene storitve.

V Zobozdravstveni ordinaciji Matanić bomo poiskali dolgoročno rešitev za vsako težavo, ki vas je pripeljala k nam. Zobozdravniki vam bomo podali marsikateri nasvet, da boste za zdravje in lep videz svojih zob lahko poskrbeli tudi sami.

Zobozdravstvo Matanič – pri nas je zobozdravnik vaš prijatelj!