Call us on
Pokliči nas na +386 5 640 4040 Modern Dental Studio

Obvestilo o piškotkih

Spoštovani!

Nahajate se na spletnih straneh www.zobozdravnik-matanic.com, www.dentist-matanic.com, www.dentista-matanic.com. S spletno stranjo upravlja podjetje MATANIĆ JASENKA – ZOBOZDRAVNIK, Prešernova cesta 53 SI-6310 Izola, (v nadaljevanju Matanić Jasenka – Zobozdravnik). Spletna stran uporablja spletne piškotke za zagotavljanje optimalnega delovanja strani in njenih funkcionalnosti ter neprestanega izboljševanja uporabniške izkušnje, česar brez spletnih piškotkov nebi mogli nuditi.

Piškotki na spletni strani podjetja MATANIĆ JASENKA – ZOBOZDRAVNIK:

  • NISO namenjeni vohunjenju za uporabniki in NE sledijo vsemu, kar uporabnik počne
  • NISO zlonamerna koda ali virus
  • NISO povezani z nezaželenimi sporočili
  • NE sledjo vašim ukazom na tipkovnici (ne morejo prebrati ali shraniti vaših gesel)
  • SO namenjeni zgolj in izključno delovanju spletne strani in njenih funkcionalnosti.

Kaj sploh so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki se začasno ali dolgoročno (odvisno od piškotka) naložijo na vašo napravo preko spletnega brskalnika in omogočajo odkrivanje načinov uporabe spletne strani s strani obiskovalcev, kar nam omogoča neprestano izboljševanje spletne strani in ponujanje vsebine, ki je za naše obiskovalce relevantna.

Spletni piškotki niso nobena zadnja moda, na vaše naprave se iz skoraj vsake spletne strani, ki jo obiščete, nalagajo že leta in leta. Novost je zakonodaja (EU direktiva, ZEKom-1), ki ureja področje obveščanja in soglašanja obiskovalcev spletnih strani z uporabo piškotkov.

Kako delujejo piškotki na spletni strani podjetja MATANIĆ JASENKA – ZOBOZDRAVNIK

Piškotki se naložijo na vaš računalnik in hranijo identifikacijske zapise predhodnih sej obiskov spletne strani, to je, anonimne statistične podatke obiskovalcev, ki ne omogočajo identifikacije ali prepoznavanja obiskovalca, kot takega, ampak le, če gre za novega ali za ponovnega obiskovalca ter parametre, kot so čas in trajanje obiska, število obiskanih podstrani, itd.

Spletne piškotke lahko kadarkoli sami pobrišete iz vaših naprav .

Nadzor nad piškotki, lahko opravljate tudi sami tako, da v nastavitvah svojih spletnih brskalnikov nastavite nivo varnosti in tako omejite ali onemogočite nalaganje piškotkov na vaše naprave. Piškotke lahko ravno tako kadar koli sami pobrišete.

Piškotke na spletni strani podjetja MATANIĆ JASENKA – ZOBOZDRAVNIK uporabljamo za:

  • Omogočiti delovanje spletne strani in njenih funkcionalnosti.
  • Zagotoviti izboljšano uporabniško izkušnjo obiskovalcev.
  • Slediti spletni analitiki.
  • Omogočiti delovanje vtičnikov ki povezujejo stran s spletnimi portali in socialnimi omrežji.

Spletna stran deluje optimalno le, če so piškotki nameščeni oz. omogočeni. Brez Spletnih piškotkov, spleta stran in njene funkcionalnosti ne delujejo optimalno in s tem kvarijo ugled in reputacijo spletne strani in posledično podjetja MATANIĆ JASENKA – ZOBOZDRAVNIK, Prešernova cesta 53, SI-6310 Izola, ter povzročajo poslovno škodo.

Vsem obiskovalcem, ki dovoljujejo uporabo spletnih piškotkov se že v naprej zahvaljujemo.

Sprejmi piškotke
Zavrni piškotke
Želimo vam uspešen dan!
MATANIĆ JASENKA – ZOBOZDRAVNIK